Memphis Business Journal

Memphis Business Journal (MBJ) moved out of their existing offices to upgrade to a larger office space. For the new 7,000 square foot space, archimania was tasked with creating an organized, modern and friendly work environment. The offices and storage are located along the interior of the building, off the main hall/gallery space, while writers and editors are located in the main workspace, adjacent to the exterior wall of the building. Large windows fill the main workspace with natural light, reducing the need for artificial light, while also creating a more user-friendly workspace. Strategically placed floor to ceiling glass walls also allow natural light to flow through the interiors of the office. The design is simple and allows one to move throughout the space in a much more organized and efficient manner.

© 2017 archimania  /  All rights reserved.

Top