Bigfoot Lounge

Bigfoot Lounge was designed for an owner who had the vision of bringing a chic club scene to downtown Memphis. The plan is open with ample room for socializing, while various private nooks are also located throughout to facilitate areas for more private conversations. The dance floor is lit from below to set the tone for the lounge, which includes a multitude of transparent materials, such as the backlit bar and other lighting effects. Having customized lighting effects allows for the owner to change the mood of the room depending on a specific event or time of day. The lounge also features a rooftop patio, complete with lounge chairs, wind breaks, fire pits, and more customized lighting effects.
A unique aspect of this plan is the service door, located next to the main downstairs restaurant entrance that would serve as a “hidden” entry to the lounge, thereby giving it a more exclusive feel for the clients. 

© 2017 archimania  /  All rights reserved.

Top